צילום פנורמי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/04/2015 | 12:27 | מאת: לילך

אני מתעתדת לבצע יישור שיניים קל של שתי שיניים אך המומחה אליו פניתי דורש צילום פנורי או סטטוס לפני תחילתה טיפול. אני מאוד חרדה מנשוא הקרינה וקראתי שבצילום פנורמי יש פי 2000 קרינה מאשר צילום דנטלי רגיל. האם בצלום פנורמי יש אכן כ"כ ה קרינה , האם צילום סטטוס הוא פחות מבחינת הקרינה? תודה לילך

שלום,לילך, הקרינה בשני הצילומים שהזכרת-סטטוס,פנורמי-היא לא גבוהה,ואין הבדל של ממש בינהם.אני לא הייתי חושש. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית