החלפת סתימות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/04/2015 | 20:21 | מאת: רון

דר רוזנבלום שלום זמן רב לא טופלתי כי מצבי היה תקין ולא סבלתי מכאבים. לפני מספר שבועות הייתי בבדיקה ונאמר לי שיש לי שני חורים (אחד בצד ימין למעלה ושני בשמאל למטה) . התחלתי להרגיש חרדה שלא היתה לי בעבר ואני מאוד חוששת מהטיפול. האם כדאי לעשות יחד את שני הטיפולים? האם יש אפשרות להחליף סתימות ישנות בחדשות כדי למנוע עששת? רונה

שלום,רונה, אם ניתן לבצע את שני הטיפולים יחד,זה יחסוך לך פגישה נוספת. החלפת סתימות לא יכולה למנוע עששת.ניתן למנוע עששת על ידי הקפדה על היגיינה טובה (כולל אביזרים לניקוי בין השיניים ,כמו חוט דנטלי),וכן המנעות ככל האפשר מממתקים. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית