שאלה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/02/2015 | 10:05 | מאת: אורית

עשיתי טיפול שורש בשן שהיתה בה סתימה עמוקה והיא סתימת אמלגם ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת יראו בקרוב אחרימהתקנת המבנה ואו הכתר הזמני . מתי רואים בוודאות אם צריך או לא והאם יצטרכו לעשות לי שוב צילומים אחרי התקנת המבנה במיוחד שנשארו שאריות מהחתימה של האמלגם והאם זה חותר מדויק והאם הגלל זה ובגלל שהסתימה היתה כסופה עמוקה ובשן טוחנת הסיכוי יהיה גדול יותר להארכת כותרת , במיוחד שזו שן כסופה שמעתי שקודחים בהרבה יותר מאשר אילו זו הייתה שן לבנה?

השיקולים הם גובה הכותרת,וכמה נותר מהשן המקורית בכותרת דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית