המשך לשאלה שלי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/09/2007 | 20:37 | מאת: נופר

יש לציין שמאז שנולדתי הלכתי רק פעם אחת לרופא שיינים,ולכן יש לי המון עששת,ממש סלעים,והרופא שיינים אמר לי שהוא לא יודע איך אני בכלל יעבור את הטיפול הזה. האם יש אפשרות שהוא יתיז מהחומר של הזריקה על החניכיים כדי שהם ירדמו?? (בלי לעשות זריקה,רק להתיז) כמו כן,אתה חושב שפגידות בפקולטה לרפואת שיניים,במחלקה של אנשים שפוחדים מרופא שיינים תוכל לעזור לי?

נופר,שוב שלום ! הסרת אבנית הוא בעיקרון טיפול לא כואב,יחד עם זאת,יתכן והתזת ספריי של חומר הרדמה על החניכיים תקל עלייך מעט. שנה טובה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית