ניתוחים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

26/12/2014 | 22:08 | מאת: יעל

אם צריך 2 ניתוחי הארכת כותרת , שניהם באותה צד של הפה אחד למטה ואחד למעלה האם אפשר לעשות ומדובר ב-2 שיניים טוחנות והאם אם זה טוחנות זה אמור להאריך ולהקשות את הניתוח גם אילו מדובר בשן אחרת והאם אפשר לעשות את 2 השיניים בבת אחת במקום פעמיים במיוחד שזה באותו צד או שזה קשה יותר גם למנתח/מומחה לחניכיים וגם למטופל לעבור את שניהם בבת אחת והאם כמות הכאבים/ההחלמה שונה בהרבה אם עושים ניתוח אחד או שניים?

בוקר טוב, אני באופן אישי חושב שעדיף לעבור את הטיפול הנ"ל בשתי פגישות,לפצל,אלא אם כן יש לך נסיון קודם של סף כאב גבוה,והרופא לא רואה בעיה.במילים אחרות,ההחלמה היא לא תמיד פשוטה,וצרוף של שני טיפולים עלולה להיות לא נעימה בצורה מוגזמת,וגם הטיפול עצמו מתיש מדי ... בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

27/12/2014 | 11:37 | מאת: יעל

עברתי כבר 2 סוגים ועברתי . לא עדיף כמה ימים קשים לגמור מאשר לפצל ולהאריך בעקבות זה גם את כך השיקום במיוחד שזה באותו צד אם זה היה בשצי צדדים שונים הייתי מפצלת אבל ככה לא עדיף לגמור או בגלל שזה 2 שיניים טןחנות אחת למעלה ואחת למטה זה מאוד קשה מאשר בשן אחרת ה7 מבחינת הניתוח והן מבחינת החלמה ארוכה בהרבה יותר.

מנהל פורום חרדה דנטלית