האם זה חור?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/11/2014 | 10:55 | מאת: רעות

האם אילו תסמינים לחור בשן לפי ההסבר הבא: רציתי לדעת האם הסימפטומים הנ"ל אומרים שיש לי חור בשן: יש לי כאבים הרוב בהברשה , ולפעמים במשך היום ללא משהו מסוים או פעולה שעשיתי , ויכול להיות שעות ללא כאב ואז הכאב נמשך איזה חצי-שעה - שעה , האם זה דבר שאומר שזה חור , ואם כן האם שיש חור לא מרגישים כאבים במשך זמן ארוך יותר ובזמנים ברורים וידועים אחרי פעולות מסויימות שזה גורם לכאב? וזה שן שיש בה סתימה לפני שנה וקצת לבנה. והאם יכול להיות קשר לעובדה שהיתה לי בעיה בלסת השניה שהעמסתי את האכילה על הצד הזה? והיום גם כאב אחרי קפה ששמו שוקלד בפנים יכול להיות שבאמת המתוק עורר שם?

ערב טוב, לצערי לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקת שיניים וצילום... ממליץ לגשת לרופא שיניים דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית