ניתוחים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/09/2014 | 11:59 | מאת: שירה

יש לי שאלה יש לי ניתוח הארכת כותרת בצד אחד שן 27 , ובמקביל יומיים אח"כ עוד שן בצד שני של הפה 45 ביקורת יומיים אח"כ שאולי יצטרכו לעקור לי אותה , האם זה אפשרי או האם זה עושה איזה נזק לגוף אם באמת יראו שהמצב לא טוב וצריך לעקור השאלה אם ההבדל של יומיים בין פעילות אחת לשנייה מפריעה לעשות לי את העקירה בגלל שהמקום השני עוד רגיש , וגם בקשר לאכילה בשני צדדים שיהיו רגישים האם אפשרי?

צודקת,הייתי מחכה לפחות שבועיים, דר. צביקה רוזנבלום

25/09/2014 | 00:48 | מאת: שירה

הבעיה שהשן הנל שכנראה מועדת לעקירה היא כואבת ולפעמים כואבת יותר שלא בטוח שאוכל להחזיק איתה מעמד כלנכך הרבה זמן בין הניתוח האם אם לא אחכה זמן כזה יכול להיות בעיה ? לא בטוח שבאותו יום יעקרו אבל אם כן בפרק זמן כזה קצר אחד מהשני יכול להיות בעיה חוץ מאי נוחות?

מנהל פורום חרדה דנטלית