בעיה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

04/05/2014 | 01:49 | מאת: יוני

שלום צביקה רוזנבלום יש לי בעיה קיצונית בחניכיים עם נסיגה ואני פוחד מאוד מהטיפול אני משתמש בינתיים בסילונית של דוקטור בני כהן חוץ מהציחצוח שיניים ולפעמים גם במי פה פארו כלורהקסידין או בג'ל פארו כלורהקסידין אני פוחד נורא מהטיפולים האפשריים וגם פוחד אפילו מהצילום ובגלל זה אני לא הולך לרופא שיניים מה אני יכול לעשות? אני לא יכול לעקור לעצמי את השיניים אפילו אם היה צריך עקירה

שלום,יוני, ברור שחשוב להבדק ולטפל.אם אתה מרגיש שאינך מסוגל לכך כרגע,מומלץ להגיע לתרפיסטית לפגישות הכנה מחוץ למרפאה, חג שמח ! דר. צביקה רוזנבלום

06/05/2014 | 04:54 | מאת: יוני

אתה יכול להגיד לי על זה כמה דברים אולי מה שאתה יודע? תודה רבה

מנהל פורום חרדה דנטלית