חריקת שן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/03/2014 | 21:51 | מאת: שירה

יש לי שן שעברה חידוש טיפול שורש , ושמו עליה כתר זמני , ואמורים בקרוב לעשות מבנה וכתר זמני מתאים , ואתמול שחקתי כל כך חזק בלילה שאפילו העיר אותי מהשינה , רציתי לשאול האם יכול להיות שמהשחיקה הנ"ל יהיה לי נזק לכתר הזמני או אפילו לשן מתחת לכתר מכיון שעדיין לא התחילו את המבנה , יש לי תור בסוף השבוע ויסתכלו אבל האם יכול להיות שקרה משהו? כי גם ככה אני מרגישה קצת התפוררות של הכתר הזמני עוד לפני השחיקה ומאז אני מרגישה עוד יותר?

בוקר טוב,שירה, כתר זמני הוא פריט שניתן לתקן בקלות/להכין חדש לפי הצורך,כך שאין לך מה להיות מוטרדת מכך... תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית