עקירה וחידוש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/03/2014 | 14:16 | מאת: שירה

שלום עקרו לי שן לפני חודש . בינתיים הייתי צריכה חידוש ואתמול עשו לי , ואני מרגישה רגישות/כאב חשבתי שזה בשן שאמורה לעשות את החידוש והרופא גילה שזה עדיין כאב קל / רגישות במקום העקירה , ואחרי החידוש ששמו את הכתר הזמני אפילו טיפה יותר , יכול להיות שהכתר הזמני מציק למקום העקירה ולכן זה כואב ? זה הגיוני אחרי חידוש טיפול שורש. אני יודעת שהמקום עדיין לא נסגר אבל זה הגיוני שיש רגישות כאב למרות שזה כבר נרגע קצת והאם יש משהו להקל?

יכולה להיות רגישות אחרי חידוש טיפול שורש,אפשר לקחת כדור נגד כאבים, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית