טיפולי שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/01/2014 | 20:27 | מאת: שירה

יש לי 2 שאלות/ייעוץ בקשר לטיפול שורש: אשמח להמלצה / עזרה כי קצת בלחץ. 1. רציתי לשאול האם יש מצב כזה כי זה נראה לא הגיוני , שרואים בצילום צורך בטיפול צורך למרות שאני לא חשה בכאבים? ואם כן איך זה יכול להיות שלא חשה בכאבים? 2. שלום אני צריכה חידוש טיפול שורש ל-2 שיניים צמודות בעקבות דלקת , האם עושים בדרך כלל את 2 השיניים ביחד , פשוט עדיין לא החלטנו סופית מה כדאי , כלומר השאלה היא אם יש דלקת בטח כל הטיפול יותר ארוך בגלל זה וגם גם תעלות יש בשיניים כי בטח ככל שיש יותר תעלות אזי הטיפול ארוך יותר השיניים המדוברות הן 45-46 מה כדאי לעשות אשמח להמלצתך?

ערב טוב,שירה, 1. ההחלטה על טיפול שורש יכולה לנבוע מסיבות שונות,ברוב המקרים אין כאב לפני הטיפול.לדוגמה,יתכן שהצילום מראה שהעצב עבר נמק,אך לרוב זה לא מלווה בכאבים 2.לא הבנתי את השאלה השניה-הרופא שמבצע את הטיפול צריך להמליץ מה עושים ובכמה פגישות... בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית