הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

26/10/2013 | 22:24 | מאת: שירה

שלום לך , אני צריכה לעבור הארכת כותרת לא יודעת מה זה ומפחיד נא אשמח להסבר כולל תופעות לוואי ושיקום לאחר הניתוח והאם אפשר ב2 צדדים בו זמנית כי צריכה שן בצד שמאל וכנראה בצד ימינם. הרופאה הכללית כרגע אמרה ששולחת אותי רק לצד אחד שלא יכאב ב2 הצדדים ביחד? האם היא צודקת מצד אחד הגיוני אבל מצד שני פעמיים לעבור ניתוח ? מה כדאי לעשות?

ערב טוב,שירה, הארכת כותרת הוא ניתוח חניכיים שנועד לשנות את מיקום גבול החניכיים ועל ידי כך מתקבלת כותרת גבוהה יותר,על מנת לאפשר אחיזה טובה של הכתר על גבי השן. לאחר הטיפול יתכנו כאבים מספר ימים.לא הייתי ממליץ לבצע את הטיפול בשני אזורים בו זמנית. חשוב לבצע את הטיפול אצל רופא מומחה לחניכיים טוב ! ההתאוששות קלה יותר,וגם התוצאה טובה יותר. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

27/10/2013 | 21:24 | מאת: שירה

האם הכאבים הם נסבלים אחרי ניתוח כזה , או שבדרך כלל כדאי לנוח מספר ימים בעקבות זאת לפני שחוזרים לפעילות מלאה ? ובקשר למומחה לחניכיים הרופאה המטפלת הפנתה אותי למומחה באמת לחניכיים שיעשה את הטיפול ולא היא.

מנהל פורום חרדה דנטלית