פחד מזריקות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/07/2013 | 11:30 | מאת: שי

שלום,דר. ! שמי שי,ואני בן25,גר באזור אשדוד.אני מאד חושש מזריקות,עד כדי כך שאני מרגיש שאני עומד להתעלף כל פעם,וזה סיוט ! מה עושים ? אתה מכיר מישהו באזור אשדוד שיודע איך לטפל בזה ? שי

שלום,שי, בעייתך שכיחה . יש מקרים בהם מספיק להזריק בעדינות,על מנת למנוע כאב. במקרים אחרים נדרשת גם טכניקה של " התיידדות " הדרגתית עם המזרק...מה שקרוי בשפה המקצועית Desensitisation. לגבי רופאים מומלצים,אנא ציין מייל,או כתוב לי [email protected] דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית