חיטוי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/07/2013 | 15:18 | מאת: אביגיל

שלום רב בביקור אצל השיננית הייתי עם ביתי לאחר שסיימה הטיפול במכשיר להסרת אבנית היא הוציאה את הראש של המכשיר והניחה בקופסא סגורה לקראת הכנה לטיפול שלי היא הוציאה ראש מהקופסא לשימוש אצלי ששאלתי אותה על כך היא אמרה שהיא שמה חומר חיטוי בקופסא האם זה חיטוי מספק ?

בוקר טוב,אביגיל, זה לחלוטין לא מספיק ! כששיננית מבצעת טיפול,נגרם דימום,ועליה להקפיד להכניס את כל המיכשור,כולל כלי ניקוי אבנית,למכשיר הקרוי אוטוקלב,המבצע סטריליזציה מלאה.כל "פטנט" אחר הוא לא יעיל ,ומהווה סיכון להדבקת מטופלים אחרים ! שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

07/07/2013 | 08:03 | מאת: אביגיל

תודה ד"ר על התשובה המהירה אני בפחד נוראי עכשיו מה לעשות ? אני בוכה תודה

מנהל פורום חרדה דנטלית