הרדמה מלאה במרפאה פרטית או לא???

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/08/2007 | 03:11 | מאת: תמילה

ביתי מפחדת מאוד ויש לעשות מספר טיפולים לשינייה כמו ניקוי אבן, סתימות,ועוד היינו גם אצל 3 מרפאות שונות ביניהם תל השומר וגם פרטיים וכולם ממליצים על טיפול בהרדמה כללית שאלתי היא מה דעתך על טיפול בהרדמה מלאה במרפאה פרטית עם רופא מרדים ורופא שיניים טוב? יש לציין שליפני כמה שנים גם טופלה כך בתל השומר אך הפעם חשבנו שפרטי יהיה יותר רגוע ונעים לה...מה אתה מציע לנו? וקראתי על הלייזר האם כדאי? ואיפה יש המקום הבטוח ביותר? סליחה על המגילה.....

תמילה,ערב טוב ! לדעתי,יש לנסות בעדיפות ראשונה לעבור טיפול ללא הרדמה כללית.זהו מוצא אחרון,עם הסיכונים והחסרונות הכרוכים בו.במידה ולא מצליחים ללא הרדמה כללית,עדיף לבצע זאת בבית חולים,שם בטוח יותר ויש מענה טוב יותר לסיבוכים-צוות החיאה וכו' . אני מציע לך לנסות להתיעץ עם דר. אפרת,עובד בפ"ת ובב"ב,הוא מומחה לרפואת שיניים לילדים-רק אם הוא לא יצליח ללא הרדמה כללית-שאלי אותו מה הוא מציע בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית