שיננית ושיניים רגישות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/12/2012 | 16:57 | מאת: נטע

בעוד כשבועיים יש לי תור לטיפול אצל שיננית. אחת השיניים שלי (קדמית תחתונה) היא רגישה במיוחד וזכור לי מהטיפול האחרון אצל שיננית שכאשר היא עוברת על השן הספציפית הזאת התחושה בלתי נסבלת. האם יש דרך בטיפול לעשות שזה פחות יכאב? אם אני אגיד לשיננית מהתחלה שהשן הזאת מאוד רגישה, יהיה לה מה לעשות כדי להקל?

ערב טוב,נטע, תשאלי את השיננית אם יש אבנית בשן זו,ואם נדרש טיפול בשל כך.אם כן,אפשר לבקש שרופא שיניים הנמצא במרפאה באותו זמן ירדים את השן. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית