פחד

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/09/2012 | 08:00 | מאת: מיקה

מאז המקרה ב 2008 בו רופא לא חיטא את הכלים בהם השתמש בטיפולו בנשאית איידס ואחר כך השתמש בהם לטיפול בבחורה בריאה, אני נמנעת מלבקר אצל רופא שיניים. כיצד אוכל לדעת בוודאות כי הכלים עברו חיטוי? כמה זמן הכלים נמצאים בחיטוי? האם הרופא יכול לחטא בזמן שאני אצלו? האם יש ערכה שניתן לקנות בתחילת הטיפול? אני בלחץ כי נפלה לי סתימה ויש לי כאבים איומים ואני רוצה להגיע לרופא שיניים שתהייה לו סבלנות לחרדות שלי ושבאמת יחטא את הכלים.

ערב טוב,מיקה, אין ערכה שניתן לקנות בתחילת הטיפול,מאידך,אין גם צורך-הכלים אמורים להיות מחוטאים במכשיר הקרוי אוטוקלב,הם בתוך שקית אטומה,ועליה סרט שמשנה צבע כך שרואים עליו פסים שחורים במידה והחיטוי הסתיים בהצלחה-את יכולה להסביר לרופא שאת חוששת מזה,ואת מבקשת לראות את השקית עם הכלים כשעל גביה הפסים הכהים, גמר חתימה טובה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית