חרדה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/03/2012 | 18:49 | מאת: סמדר

אני צריכה לעקור את שיני הבינה התחתונות התחתונה השמאלית גורמת לדלקות חוזרות ונישנות. והשן הימנית צומחת בצורה עקומה כלפיי שן שלפניה. אחרי צילום פנורמי נאמר לי שיש לעקור את שיני הבינה והוסיף שיש לעקור את העליונות גם כן כדי שלא תיווצר אסימטריה שאלתי היא אני דוחה כבר המון זמן את העקירה הכירוגית לאור פחד מאוד עז. האם אכן עליי לבצע עקירה גם בשיניי הבינה העליונות ? אני פשוט משותקת מרוב פחד מה עליי לעשות???

ערב טוב,סמדר, אני מציע לך להגיע למומחה לכירורגית פה ולסת,ורצוי עדין(יש כאלה,אפשר להמליץ לך...). תתחילי מהשן התחתונה השמאלית,תנוחי כחודש,ותעברי לימנית התחתונה. לגבי העליונות,אני לא ממליץ לעקור אוטומטית מהשיקול שציינת,אלא לפי המצב הספציפי של כל שן-אם מצבה תקין-מחכים.בכל מקרה אני בעד עקירת שן אחת בכל פעם ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית