כדור הרגעה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/02/2010 | 14:27 | מאת: נדב

שלום רב , אני בן 40 וכמו כולם ( כנראה ) סובל מחרדה דנטאלית. אני מגיע ללא פחד לרופא השיניים שלי שאגב הוא מאוד רגוע ועדין , אך ברגע שאני מתישב על הכסא , מתחיל לעלות לי הדופק , מרגיש דפיקות לב והרגשה כללית של איבוד שליטה .... שאלתי היא האם יש אפשרות לקחת כדור הרגעה שיכול לסייע ולא ליצור מצב של סכנה עם תרופת האילחוש של הרופא ? תודה מראש על התשובה

ערב טוב,נדב, בהחלט אפשר לנסות כדור הרגעה,פנה לרופא המשפחה שלך.חשוב ליידע את רופא השיניים על כך שנטלת את התרופה.אני באופן אישי מעדיף להשתמש במקרה כזה בחומר הרדמה הקרוי MEPIVACAINE . בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית