שאלה בנוגע לעקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/12/2009 | 08:41 | מאת: ג'ולי

כמו הרבה מאלה שכתבו בפורום הזה, גם אני מפחדת מאוד מהעקירה הצפויה לי.. לאחר פגישה עם כירורג, הוא הפנה אותי לבי"ח כדי לבצע את הטיפול כי "הוא לא רוצה לקחת אחריות". המשפט הזה מאוד הפחיד אותי והשאלה שלי היא אם טיפול בבית חולים יותר מסוכן מטיפול בקופת החולים? ועוד שאלה, קבעו לי את התור לבדיקה (לא לעקירה עצמה) לעוד חודש ובינתיים אני לא יכולה לסגור את הפה עד הסוף מרוב הנפיחות. המזכירה בבית החולים אמרה לי שזה לא נורא ושאין לה תורים קרובים יותר. לא נורא שאני אחכה ככה חודש ימים?

ערב טוב,ג'ולי, אין לי מושג מה היו שיקוליו של הרופא בהפניה לבית חולים.היתרון היחיד שאני מכיר לעקירה בבית חולים הוא בכך שהמקום ערוך יותר לטיפול בסיבוכים בריאותיים אצל מטופל שמצב בריאותו הכללית ירוד במיוחד,כגון אי ספיקת לב קשה,אדם שעבר שבץ מוחי קשה,וכד'. לגבי ההמתנה לטיפול-ברור שזה לא פשוט כלל להמתין זמן כה רב במצב שאת מתארת.נסי לבדוק עם רופא השיניים האישי אם ניתן להקל עלייך בינתיים עם שטיפות\אנטיביוטיקה,וכו'. תרגישי טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

31/12/2009 | 06:12 | מאת: ג'ולי

שהוא לא רצה לעשות כי זה קרוב מידי לעצב ויש סיכוי של איבוד תחושה.. והמשפט הזה הפחיד אותי מאוד.. ועוד שאלה, אם כבר בית חולים, עדיף ציבורי או פרטי?

מנהל פורום חרדה דנטלית