חרדה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

27/12/2009 | 10:50 | מאת: אירית

אני כרגע בתקופה של חרדה(דופק מהיר ולחץ דם קצת גבוה) וצריכה לעקור שן בינה. אני גם די חרדתית בטיפולי שיניים. האם אפשר לקחת כדור הרגעה לפני העקירה ובאיזה סוג של הרדמה הרופא צריך להשתמש. תודה.

אירית,ערב טוב, לגבי תרופת הרגעה לפני-אפשר ליטול-יש לבקש מרופא המשפחה,וליידע את רופא השיניים. בענין חומר ההרדמה-יש מכלול שיקולים שעל הרופא המבצע להפעיל,בינהם -עומק ההרדמה הנדרשת,משך הטיפול הצפוי,הרקע הרפואי של המטופל,תופעות הלואי של חומר ההרדמה,וניסיונו האישי של הרופא. לכן זה עלול שלא להיות בטובתך להתערב בשיקולי הרופא בענין סוג חומר ההרדמה,אופן ההזרקה,והמינון,אולם חשוב ליידע אותו בכל מידע רלונטי,כגון הדברים שציינת-דופק מהיר ,יתר לחץ דם,וכו'. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית