הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/10/2009 | 10:21 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כיסי חניכיים של בין 5 ל-9 מ"מ בכל אחת מהשיניים בפי. אשמח לדעת פרטים על הקצעת שורשים- בכמה טיפולים מקובל לעשות זאת? רופא חניכיים אחד טען שטיפול אחד עם אנטיביוטיקה מספיק ורופא שני טען שבארבעה טיפולים. כמו כן ברצוני לבצע הלבנה. האם ניתן לעשותה לפני ההקצעה או אחריה? דבר אחרון- איזה סוג כתר נותן מראה הטבעי ביותר- זירקוני או אלומינה או אולי משהו אחר? תודה

שלום,מיכל, הקצעת שורשים -ניתן לבצע בפגישה אחת,או שתיים,או ארבע,או שש,מה שחשוב הוא שהביצוע יהיה מקצועי.כשמבצעים זאת בפגישה אחת-ברור שההתאוששות פחות נעימה.זה דומה למצב בו זקוקים למספר סתימות,ואז בכל פגישה אפשר לבצע סתימה אחת,או כמה סתימות. לגבי הלבנה-הסדר לא ממש משנה. לגבי כתרים-בחלק מהמקרים כתר זירקוניה נותן תוצאה טובה יותר,אך לרוב-כתר חרסינה ע"ג מתכת מספיק-מה שמשפיע על התוצאה יותר היא רמת הביצוע של הרופא ושל הטכנאי. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית