חוסר השפעה של הרדמה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/07/2009 | 10:23 | מאת: ניצן

מיותר לציין שאני חרדה מרופא שניים, משיננית מכל מי שעובד במחלקת השיניים.. כמו ממגיפה! לא מזמן הלכתי לתור בפה ולסת בפוריה שם אני מטופלת אצל פריודונט לניקוי עמוק (הקצעת שורשים) שדרש הרדמה. הרופא נתן לי גז צחוק שלא השפיע. אח"כ עברנו לטישטוש בווריד שגם לא השפיע. ואח"כ המשכנו בעוד מנה של טישטוש לוריד שגם כן לא השפיע. איך בכל זאת ניתן לטפל בחרדתיות כזו??

שלום,ניצן, מאחר ואני לא ממליץ על הרדמה כללית עבור הקצעת שורשים,האלטרנטיבה היא לדעתי לעזור לך להתמודד עם הטיפול באמצעים לא תרופתיים -ראי את תגובתי לפניה של "דנדוש" מתאריך 22.7 דר. צביקה רוזנבלום

02/08/2009 | 09:23 | מאת: ניצן

השאלה אם יש דבר כזה כדורים נגד חרדה??

מנהל פורום חרדה דנטלית