פחד חדש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/07/2009 | 21:44 | מאת: דנדוש

טוב אז אני מעולם לא היו לי חששות מרופא שיניים או מימשהו ביכלל עד שליפני כשנה+ בערך הגעתי לרופאת שיניים שאני לא מכירה לעזרה ראשונה והיא עשתה לי הרדמה ונישארה לי העין השמאלית פתוחה בלי יכולת להיסגר ואני נכנסתי להיסטריה ופחד שלא יתואר ביכלל היא ניסתה להסביר לי שזה ביגלל ההרדמה ואותי זה לא עניין עובדה שהייתי אצל רופא שיניים לפני כן המון פעמים והכל עבר בשלום ובלי בעיות ומעולם לא פחדתי. להיום אני חווה חרדה דנטלית שמשתקת אותי כמו שכולם פה מספרים וזה מדאיג אותי מאוד כי אני מעולם לא הייתי טיפוס פחדן אני חייבת לציין שמאז הייתי אצל רופא שיניים של הכללית והתחלתי טיפול שורש אבל מבחינתי להיום זאת החוייה הכי לא נעימה שאני צריכה לעבור מה אני אמורה היום לעשות כדי למוסס את הפחד הזה מימני ולהחזיר לעצמי את הביטחון שהיה לי ברופאי השיניים?

שלום ,דנדוש ! אני ממליץ לך להגיע לרופא שיניים עתיר סבלנות,שיודע לטפל ב "חששנים",הוא אמור לשמוע את הרקע שלך,ולמצוא את הסיטואציה הטיפולית שאת כן יכולה לעמוד בה,וזאת תהיה נקודת המוצא ממנה מתקדמים צעד-צעד,לפי יכולתך בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית