הרגשה לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

13/12/2016 | 17:27 | מאת: גאיה

אני כמעט שבוע אחרי טיפול שורש , בהתחלה היו כאבים ביום יומיים שלקחתי כדור עכשיו נשארה איזה הרגשה לא בדיוק של כאב יותר של אי נוחות האם זה יכול להיות והאם ההרגשה יכולה להיות עם הסתימה הזמנית שתשתנה ברגע שישימו את המבנה כלומר זה יכול להיות הרגשה שונה משן רגילה / או שן קיימת עם כתר הרגשה שונה לא כואב ולא נפוח ולא משתמשת בכדורים כבר רק הרגשה אחרת משאר השיניים האם זה מצב שיכול להיות?

מה שתארת זו תחושה שכיחה,ברוב המקרים זה חולף ברגע שתקבלי כתר, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית