שבר בשן קדמית ממזמן האם אפשר לתקן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/10/2016 | 15:45 | מאת: שרית

יש לי שבר בשן מילדות , הוא לא הכי קטן אבל גם לא במיוחד גדול , האם כיום יש אפשרויות לסדר את זה חוץ מכתר , יש אפשרויות ואם כן אילו והאם עושים את זה ישירות במעבדה ואיזה חומר הוא מספיק חזק שיחזיק לעיסות כי זו שן קדמית ואפשר לסדר את הצבעה קרוב לשיניים האמיתיות כמה שאפשר?

ערב טוב, כמובן שזה דורש בדיקה... באופן כללי יש אופציות של שחזור מחומר מרוכב-שנעשה בפגישה אחת במרפאה,או ציפוי חרסינה,שהרופא מבצע בעזרת מעבדה. כתר הוא באופן יחסי חזק יותר,אולם גם בשאר האופציות זה די חזק. הרופא אמור לבדוק אותך ולבחון את האופציות, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית