שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/09/2016 | 23:03 | מאת: ירדן

אני אמורה עוד חודש לעבור התקנת שתל בשן טוחנת והרמת סינוס שאלתי האם ההחלמה קשה יותר בהרבה מאשר שתל ללא הרמת סינוס, כמה זמן לוקח להחלים וכדאי לנוח עד שחוזרת לעבודה כי עשו לי פעם אמנם הלסת תחתונה ולקח לי לפחות יומיים והיה ללא הרמת סינוס האם שיש הרמה החלמה יותר קשה וגם תופעות שונות שיש הרמת סינוס שיכולים להיות ?ונתנו לי אלא אם כן נהוג להוסיף אנטיביוטיקה רק ל5 ימים יום הניתוח רק ממש לפני ההשתלה ו4 ימים נוספים האם לא נהוג לתת לשבוע בדרך כלל או שמוסיפים לך עוד מינון ליותר זמן ביום הניתוח האם זה לא מעט מדי והאם נותנים גם תרופות נוספות?

יש לעיתים נפיחות,לעיתים שטפי דם.מבחינת כאבים,בדרך כלל זה לא נורא. מבחינת תרופות-שאלי את הכירורג.אפשר לשקול נטילת סטרואידים לפני כדי להפחית נפיחות. דר. צביקה רוזנבלום

24/09/2016 | 20:42 | מאת: ירדן

מדובר קודם כל בהרמה סגורה שלא ציינתי קודם , לגבי תרופות לאף לא נותנים משהו , כי ראיתי באיזה מקום בהנחיות שהרבה פעמים נותנים כדי לקנות שיהיה בבית , ולגבי מנוחה כמה זמן כדי לקחת ימי מנוחה , פעם שעשיתי שתל ללא שום הרמת סינוס ותוספת עצם גם הייתי צריכה 2 ימי מחלה האם כדאי יותר במיוחד שמדובר בהרמת סינוס .

מנהל פורום חרדה דנטלית