פחד מכתרים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/09/2016 | 17:07 | מאת: אני

שלום רב לפני כשנה התילתי טיפולי שורש שעד עכשיו לא הסתיימו בשיניים הקדמיות למעלה 4 שיניים ... אני מפחדת להשים את הכתרים מפחד שהם ישברו יש לי בעחה שאני משחקת בשיניים שן בתוך שן אחת נלחצת בפנים אחת החוצה אני פוחדת להשים כתרים גם מהמראה שלהם וגם מפחד שישברו. מה אפשר לעשות

בוקר טוב לך, יש פתרונות למפחיתים סיכון לשברים בכתרי חרסינה.כמובן זה דורש בדיקה על מנת להתאים לך פתרון ספציפי.לעיתים נעזרים בסד לילה שמגן על הכתרים מפני הרגלים שאת מתארת,לעיתים יש צורך בפתרון שיקומי נרחב יותר,הכל

הכל בהתאם לנתוני המקרה הספציפי שלך. לגבי צורת הכתרים-בזמן המדידה ניתן להתיחס לצורה ולשנות אם יהיו לך הערות, יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית