כתר ודבק זמני

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/08/2016 | 02:13 | מאת: ענת

אני הרבה זמן אחרי סיום טיפול הכתר שהינו עם כתר זמני. הגעתי להחלפה לדבק קבוע ואחרי כמה נסיונות שהרופאה ניסתה ולא הצליחה להוריד את הכתר כבר פחדה לשבור . השאלה האם בעקבות זאת שהכתר עם דבק זמני צריכה לחשוש בעקבות כך בקשר להחזקת הכתר ועמידתו כלומר האם בעקבות שהוא עם כתר דבק זמני ישרוד פחות?

בוקר טוב, יש להגיע לביקורות לעיתים קרובות יותר.למרות מה שתארת,הכתר עשוי לתפקד היטב.אם ייצא ממקומו אפשר יהיה להדביקו בדבק קבוע. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית