הדבקת כתרים בדבר ותיקון אחד הכתרים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

06/07/2016 | 18:48 | מאת: שירה

הולכים להדביק לי כתרים בדבק קבוע הבעיה באחד הכתרים קצת שחקתי משחיקותיי בשלב מאוחר יותר נטפל גם בזה כי כרגע עוברת פעולה כירוגית בקרוב של שתל גם שכרגע אין טעם לעשות סד השאלה האם כתר שניזוק קצת מהשחיקה אפשר לבצע תיקונים ואם כן במרפאה ? והאם כתרים על שתלים לא מדביקים עם דבק קבוע רק כתר רגיל ואם באמת כך הדבר לא יכול לצאת הדבק הזמני מהשתל?

אם יש נזק בכתר,עדיף לא להדביק אותו בדבק קבוע,ולשלוח אותו לתיקון במעבדה.אפשרויות התיקון בפה מוגבלות מאד,ומוצלחות הרבה פחות. אחרי הדבקה קבועה לא ניתן יהיה להוציא את הכתר לשם תיקון במעבדה. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית