בעיה בשתל והמש טיפול

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/05/2020 | 22:55 | מאת: שירלי

בעיה בשתל שלא ראו הרבה זמן לאחר טיפול בשיננית ראתה. הלכתי היום לרופאה והיום כבר ראתה גם היא את הבעיה ללא צילום וקבעו תור לכירוג שכבר עבודה שלו. באופן עקרוני דהר שהתחילה בדלקת וחלק מהזמן כאבים מה יכול להשתבש שם האם יכול כל השתל ואצטרך את כל הטיפולים מחדש והוצאת השתל או יש בעיות אחרות שיכולות לטפלצשיש רק חלק מהבעיות ועדיין להציל את השתל. אם רק המבנה והכתר אספוג הפחד שכל העצם והשתל קרה שם שהכל יהיה מהתחלה עם בניית עצם.

שלום לך מאחר ולא בדקתי אותך ,את השאלות את אמורה להפנות לרופאים המטפלים בך דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית