הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/06/2016 | 12:09 | מאת: יערה

אני צריכה לעבור שתל בקרוב נדע אם אצטרך הרמת סינוס או לא . רציתי לשאול מה ההבדל בין הרמה פתוחה לסגורה בפעולה ובמסובכות ההחלמה והאם עושים את זה במעמד ההשתלה?

הרמה פתוחה כוללת פתיחת הסינוס מהצד לצורך הוספת עצם.ההחלמה מלווה בדרך כלל בנפיחות.לעיתים מתקינים את השתל באותה הפגישה ולעיתים לא,תלוי במצב האנטומי. הרמה סגורה היא טיפול יותר מצומצם עם החלמה קצרה יותר,ללא פתיחת הסינוס מהצד,אלא הוספת עצם דרך קדח השתל.באותה הפגישה מותקן השתל. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית