אבנית בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/06/2016 | 12:01 | מאת: ענת

רציתי לשאול האם יש יש מצב שהשן מציקה /רגישה ובדקו והכל תקין איתה ומרגישים חזק את האבנית והאם יש איזה פתרון בינתיים עד שיימצא תור לשיננית?

לא, דר. צביקה רוזנבלום

11/06/2016 | 10:49 | מאת: ענת

רציתי לשאול איך הצטברה אבניץ ככה במהירות רק קצת פחות מ4 חודשים מהניקוי הקודם ודוטקא כל הזמן אומרים לי שממש מתמידה ומנקה טוב .האם יש לזה קשר לגנטיקה או גם איך ישנים עם פה סגור או פתוח ואציין גם שכמעט ממש לא אוכלת ומתוקים ממש פעם ב ובכל זאת הגיע האבנית במהירות וזה מוזר מאוד.

מנהל פורום חרדה דנטלית