עדכון

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

03/06/2016 | 09:06 | מאת: שיר

היי זו שיר, כתבתי לך לפני שלושה חודשים על זה שאני צריכה לעקור שן מספר 26 שעשיתי בה טיפול שורש לפני כן... הצעת שאעקור רק שורש אחד ולא את כל השן וביקשת שאעדכן... אני בטוחה שלא חשבת עליי ושלא נשארת במתח אבל בכל זאת אעדכן... שבוע שעבר הלכתי לרופא לשאול אותו על האפשרויות והוא אמר שזה בלתי אפשרי להוציא רק שורש אחד וזה אפשרי במקרים מסוימים ואצלי זה לא.. כי כל האזור שלי מזוהם (הייתי נפוחה וכאב לי כאילו חזרתי לנקודת ההתחלה לפני טיפול שורש, אולי התעכהתי יותר מידי). הוא הביא לי אנטיביוטיקה ואתמול עקרתי את השן :( הרגשתי שכבר אין לי ברירה... עכשיו יש לי בור בתוך הפה זה מציק וזה כואב ועוד חודש יש לי ביקורת ואני מקוה שאני יגמור עם הטיפולי שיניים האלה כבר!!! :( אני כבר שנה וחצי עושה את כל סוגי הטיפולים אני מרגישה נפשית כבר לא טוב כבר אין לי כוח.. אני עושה כי חויתי על בשרי שאין ברירה אבל אני לא מאמינה שהם ייגמרו מתיישהו... כי עעכשיו אני צריכה לשים גם שתל! חשבתי שסיימתי אותם אחרי ששמו לי כתרים ופתאום בעיה בטיפול שורש שנעשה אצל מומחה!! אין זה פשוט לא נגמר... נכון, הזנחתי את הפה במשך שנים כי פחדתי! עדיין מפחדת... עד מתי אני ייענש על זה?? נדפקתי לעל החיים? זהו פרקתי.. תודה ד"ר על הייעוץ מלפני שלושה חודשים.

תודה על העדכון... שמרי על השיניים... חוט דנטלי,והמנעות מסוכר, תרגישי טוב ושבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית