נסיגת חניכיים והקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

03/10/2019 | 00:16 | מאת: מפחדת

שלום רב, בת 33, לא הייתי הרבה שנים אצל רופא שיניים עקב פחדים. יש לי נסיגת חניכיים והייתי צריכה לעבור הקצעת שורשים. עברתי בתור התחלה שיננית ולא חזרתי לשם מאז. כמובן שהנסיגה החמירה מאז ומרגישה שהמרווחים בין השיניים גדלו והשיניים "התארכו". אני יודעת שאחרי הקצעת שורשים וניקוי כל האבנית המרווחים גדלים ומפחדת שהמראה ייראה מכוער יותר, במיוחד בשיניים הקדמיות. האם יש אפשרות לסגור רווח בשיניים הקדמיות היכן שנסוגו החניכיים (חוץ מניתוח)? כמו כן, יש לי קיבוע בשיניים התחתונות (לאחר יישור שיניים) שגם מחמיר את הנסיגה... האם אפשר/מומלץ להסיר אותו? תודה רבה על המענה... :(

ערב טוב החששות שלך מובנים לי לחלוטין... אך לפי התאור שלך רצוי לעבור בדיקה כדי לתת מענה לשאלותיך.חוסר טיפול עלול להיות בעוכרייך. אני מציע לעבור צילום סטטוס ואז לפנות לבדיקה.אם תרצי הכוונה לרופאים רלונטיים אפשר לכתוב לי ל [email protected]. שנה טובה ותרגישי טוב! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית