כתר בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/05/2016 | 23:11 | מאת: רוית

שמו לי כתר בשן טוחנת עליונה ומרגישה שהלשון קצת לפעמים נוגעת בה יכול להיות שהגובה לא לגמרי טוב או שזה סתם הרגשה חדשה או שיכול להיות בלאו הכי יש לי עוד חודש ביקורת ובדיקה שהכל בסדר לפני המעבר לכתר קבוע אבל זה נשמע כבעיה בגובה כי אין לי בעיה של פתיחת וסגירת הפה.

שלום ,רוית, הפורום מיועד לשאלות שעולות לאחר שהרופא המטפל התיחס אליהן בכובד ראש. אבקשך לא לשאול שאלות שלא עומדות בקריטריון זה,גם לא תחת שמות בדויים רבים ומגוונים, יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

24/05/2016 | 16:06 | מאת: רוית

לא יודעת על מה מדבר אבל לא רוצה לענות תמחק או אל תענה אשאל בכל זאת גם אם אתה לא עונה מישהוא שכן ישמח לעזור לי.

מנהל פורום חרדה דנטלית