מכתשית יבשה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/05/2016 | 18:27 | מאת: מיטל

האם מכתשית יבשה יכולה להופיע לא לאחר ימים אלא רק לאחר שבועיים _שלושה?

למה את שואלת ? דר. צביקה רוזנבלום

12/05/2016 | 09:26 | מאת: מיטל

כי לפני שלושה שבועות נעקרה שן היה בגדר סביר ועכשיו שוב התחיל רגישה יותר גבוהה אפילו כואב בשעות מסויימות ואפילו יותר חזק משהיה ומשגע ועדיין נתפס אוכל ולא נסגר ואפילו חלק מהפעמים שמנקה ומצחצחת יורד דם נראה לי שאחרי 3 שבועות ההיה צריך להסגר למרות שזו שן טוחנת היתה. עם זיהום אבל לא מרגישה כמעת הקלה ו3 שבועות זה כבר הרבה זמן בגלל זה חושבת שאולי זה מכתשית יבשה.

מנהל פורום חרדה דנטלית