כתר זמני צמוד ממש לשיניים שלידו

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/01/2019 | 14:31 | מאת: יוני

שלום בשן טוחנת שבוצע בה טיפול שורש, הרופא שם כתר זמני (זה אמור להיות לטווח ארוך כרגע מאחר ויש שאלה לגבי עתיד השן). הכתר ממש צמוד לשיניים שלידו, כך שלא ניתן אפילו להכניס חוט דנטלי באף צד של השן. גם מברשת בין שינית לא נכנסת. האם זה תקין? בעייתי? ציינתי זאת לרופא שיניים, והוא לא התייחס. אשמח לשמוע מה כדאי לעשות. תודה

ערב טוב, לגבי חוט,יש סוגים שנראים כמו פס.נדמה לי שאחד המוצרים נקרא satin.נראה כמו סרט של קלטת וידאו. נסה. אם תצליח להעביר חוט,מתאר הכתר הזמני תקין,ולא מפריע כלום,אז זה בסדר.כתר זמני חייב להיות בעל צורה תקינה,אחרת עולה הסיכון לעששת ודלקת חניכיים, שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית