דימום בעת מדידות לכתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

29/10/2018 | 18:02 | מאת: שירי

היי היום עשו לי מדידות ראשונות לכתר שגם עברתי לפני חצי שנה הארכת כותרת במהלך המדידות כמה פעמים ירד דם ואפילו קצת הרבה אין לי איזה דלקת משמעותית זה כתוצאה מהמדידות האם יכול להיות שתהיה לזה השפעה על איכות המדידה ויצטרכו מדידה חוזרת בעקבות זאת?

לעיתים זה פוגם בתוצאת המדידה, דר. צביקה רוזנבלום

30/10/2018 | 09:20 | מאת: שירי

ואם זה יפגם צריך מדידה חוזרת כולל הכל , כלומר החוטים והכל או רק עם הפלסטלינה ? כי בקודם שעשו פעם ראשונה קורה שיורד לי ככה בטיפול ואין לי שום דלקת וממה זה נובע רגישות בגלל הניתוח שעברתי שם למרות שעברה חצי שנה כבר? והאם משנה איזה כתר זה באיכות ובקושי לאחר המצב הזה למעבדה להכין?

אינני יכול להשיב ללא בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית