חרדה וזקוקה לעזרה - מהיכן להתחיל?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/10/2018 | 21:04 | מאת: נתלי

היי דוקטור אני בת 28, ומאז שזוכרת את עצמי חרדה באופן קיצוני מטיפול אצל רופא השיניים (רק המחשבה על הכיסא, הריח ושלא לדבר על המזרק והקידוחים עושים לי צמרמורת) בעקבות כל זאת, אני נמנעת במשך שנים מטיפול בשיניים והדבר (בתוספת גנטיקה גרועה) הביא אותי למצב שאני סובלת כאבים ברמות שונות על בסיס יומי ומעדיפה לסבול ולהימנע מביקור אצל הרופא. מצב השיניים שלי גרוע (בלשון המעטה) וברור לי שאני זקוקה לסתימות רבות, טיפולי שורש, ואולי גם עקירות ושתלים. כמו כן אני מניחה שאצטרך לעבור גם יישור שיניים , הלבנה או ציפויים.... שאלתי אליך, מהיכן מתחילים? מאוד הייתי רוצה לבצע את הטיפולים (או לפחות את רובם) תחת הרדמה כללית , האם הדבר אפשרי? ואם כן, איך בכלל מתחילים תהליך כזה? מן הסתם אין לי רופא שיניים שאני מכירה.... אז.. למי פונים? *אגב, אני מתגוררת בהוד השרון. אני ממש ממש ממששש אעריך את תשובתך ועזרתך. תודה מראש.

בוקר טוב,נתלי, לשאלתך "מהיכן מתחילים"-בעצם הפניה שלך כבר התחלת,עשית את הצעד הראשון ! השלב הבא הוא בחירת רופא .מומלץ לבחור רופא שיודע לטפל בחוששים מטיפול.האם את רואה עצמך מתקשרת,קובעת תור לבדיקה(רק לבדיקה)? באפשרותך לכתוב לי גם למייל [email protected] יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית