כתר חרסינה ללא מתכת שנשבר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/10/2017 | 16:00 | מאת: ספיר

עושים לי פעם שניה כתרי חרסינה לחא מתכת לפני כמה חודשים ניסו ושברתי את החרסינה בזמן מדידה ממה זה גורם דבר כזה והאםמיש ביכוי שיקרה כלום כי הפחד היה שאולי אצטרך הארכת כותרת אבל נראה דלאנצריך ודאתןמעוד נסיון מנסה אבל פוחדת שיקרה במיוחד שהזמני מספיק פעם משתחרר ולא נוח אבל נותנים נסיון נוסף . אבל יכול להיות שגם מגלים משהוא גם אחרי הכתר הזמני ובמדידה לקבוע ומה יכול לגרום להשברות כתר קבוע ופוחדת שיקרה שוב מתישהו ובעיית שחיקה שלי אולי גם משפיעה על זה?

בוקר טוב, קשה לדעת בלי בדיקה... יתכן שהפתרון של כתר הוא לא אפשרי... עלייך לשקול התיעצות עם רופא נוסף,שיבדוק דר. צביקה רוזנבלום

02/10/2017 | 23:36 | מאת: ספיר

אם יחשבו שלא ילך איזה פתרון יש ? ועוד שאלה אם נהסה ונראה השאלה בגלל שעושיםמאת החוטים עם החניכיים זה אומר סוג של השחזה האם זה יכול לפגוע כי זה פעם שניה באורך הכותרת ולא יהיה מנוס ונחליט שכן צריך או הארכת כותרת או משהוא אחר ?

מנהל פורום חרדה דנטלית