שאלה בקשר למדידות לשתל

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/09/2017 | 21:41 | מאת: רוית

איך הולכים בדיוק המדידות לשתל ובמה זה שונה המדידות ובשיטות שעושים לעומת כתר רגיל . ואמרו שילכו אצלי על מוברג מה זה אומר לא הבנתי שהכל יהיה מוברג : גם המבנה , גם הכתר נזמני וגם הקבוע והבנתי שבגלל שזה מוברג מה זה אומר בגלל החור לא יהיה סיכוי שייכנס יותר אוכל לראות לאנ יראו כי זה שן אחורית אבל מה זה אומר החור והאם זה יותר חזק מודבק?

המידות נלקחות באותו אופן.לא עושים כתר זמני.לעיתים הסתימה שב "חור" נופלת,ואפשר להחזירה. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית