הצורך בניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/09/2017 | 16:55 | מאת: מיטל

רתיתי לשאול מתי צריך ניתוח הארכת כותרת, האם יש מקרים שכתר רק מחרסינה יכול לבטל את הצורך ומה התופעות שיכולות לקרות אם אסרב?

הארכת כותרת עשויה במקרים מסוימים לסייע ליצור מצב שכתר לא ייצא ממקומו,וזאת במקרים בהם כתר זירקוניה ללא הארכת כותרת לא מהווה מענה מספיק.אם תסרבי,את מסתכנת שהכתר ייפול תוך פרק זמן קצר. דר. צביקה רוזנבלום

01/09/2017 | 23:07 | מאת: מיטל

ואם יש כתר קבוע בשן ליד השן שמועדת להארכת כותרת הבינותי שפוגעים גם בשיניים שליד יהיה צריך להוריד את הכתר הזה גם ולעשות כתר חדש?

לא דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית