טיפולי שורש שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/02/2016 | 08:55 | מאת: רעיה

רציתי לדעת מה יכול להיות שאני עושה לא בסדר ובגלל זה יש לי הרבה בעיות בשיניים. אני לא אוכלת הרבה מתוק והפסקתי שתיה מתוקה לגמרי. אני מצחצחת שיניים פעמיים ביום. הדבר היחיד שאני לא עושה לפי הספר זה בדיקה כל חצי שנה. ובמצב שלי גם אם הייתי עושה כל חצי שנה נראה לי שסתימה רגילה עדיין כן הייתי צריכה לעשות כל חציון.. אבל למה זה קורה? למה יש לי מלא חורים אם אני מתחזקת כמו שצריך? זה מתסכל..

ערב טוב,רעיה, הבדיקה לא מונעת בעיות שיניים. יש כמה רמות של מניעת חורים: -הרמה הגבוהה ביותר-המנעות מוחלטת משתיה חמה/קרה עם סוכר,המנעות מוחלטת ממזון המכיל סוכר-זו רמה שקשה כמובן לעמוד בה -הרמה השניה : שימוש בחוט דנטלי מיד אחרי כל מזון/שתיה מתוק(כמה דקות אחרי) -הרמה השלישית : שימוש בחוט פעמיים ביום לפחות,אך לא מיד אחרי מזון מתוק -הרמה הרביעית-אי-שימוש בחוט,או שימוש לעיתים. אז אם את ברמה הרביעית-את מועדת לצרות,כי את לא פועלת לפי הספר... אם תעמדי ברמה השניה-זה מצוין !!! זה מאד יועיל לך ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

24/02/2016 | 20:09 | מאת: רעיה

בכלל שכחתי שקיים דבר כזה חוט דנטלי... תודה הלוואי שיעזור

מנהל פורום חרדה דנטלית