האם תהיה תזוזת שיניים?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

04/03/2017 | 20:19 | מאת: עינת

רציתי לשאול אני בערך חודש בלי כתר זמני בגלל בעיה של כאבים קרוב למקום הנ"ל שרצינו לבדוק אם בלי הכתר המקום והכאבים יפחתו ועוד סיבות . השאלה האם עכשיו שמגיעה כעבור חודש האם הכתר יתאים לי או שבגלל עבר חודש שזה מספיק זמן הסיכוי שתהיה תזוזת שיניים והמידה לא תתאים הסיכוי לכך יותר גדול ואצטרך מידות חדשות?

השאלה נשאלה מספר פעמים בחודש האחרון.אנא עייני בתשובות שלי בפורום, דר. צביקה רוזנבלום

05/03/2017 | 08:06 | מאת: עינת

חיפשתי ולא נענתה תשובה מוגדרת בגלל זה שאלתי.

העדר כתר זמני עלול בחלק מהמקרים להצריך שלבים חוזרים כאלה ואחרים, תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית