הרגשת לחץ אחרי התקנת כתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/01/2017 | 08:02 | מאת: רעות

עשו לי כתר זמני אבל הוא ממש קטן ודק וגם נפל והחזירו ולוחץ על החניכיים . האם יש בעיה באורך הכותרת או בעיה ספציפית אחרת שיכולה לגרום לכך שכתר הזמני לוחץ בחניכיים או באיזור ומרגיש לוחץ?

קשה לדעת בלי בדיקה... אחת האפשרויות היא שהוא שבור.אפשרות אחרת היא שהוא מגיע עמוק באזור החניכיים,או שהוא עבה באזור החניכיים.טעון בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

25/01/2017 | 17:26 | מאת: רעות

אז מה אפשר לעשות אם הזמני ככה לוחץ אז בטח גם הקבוע והתחילו כבר לקחת מדידות. מה ניתן לעשות אם ככה יש כאב ?

אין לי דרך לענות מבלי שבדקתי אותך....מומלץ להגיע לרופא המטפל על מנת שיבדוק ,יציע פתרון,ויענה על שאלותייך. דר. צביקה רוזנבלום

26/01/2017 | 08:03 | מאת: רעות

כל הדברים האלה שאמרת שיכול להיות רואים בלי בעיות ?אם זהשבר או שזה לחץ בחניכיים?

26/01/2017 | 15:42 | מאת: רעות

והאם בכתר הקבוע זה אמור להסתדר או אם בכתר הזמני זה מציק אז זה ילחץ גם בקבוע למרות שעושים כתר קבוע רק מחרסינה? ובאופן עקרוני איך מודדים כתר מחרסינה לעומת כתר מחרסינה על מתכת מה השוני?

רופא מקצועי ומנוסה אמור להבין מה הבעיה.לגבי השאלה השניה-אין אפשרות לענות ללא בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית