רשלנות רפואית או תודה שיש לנו את זה ?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/01/2017 | 08:49 | מאת: טילר

היום הייתי עצל שיננית במרפאה שבעזור רמת החייל. לאחר הטיפול ראיתי שהמכשירים שמחזיקים את הראש שעושה פוליש-מנקים אותם עם מטלית עם חומר חיטוי כשבהוראות משרד הבריאות כתוב שחייבים לנקות את זה בנוסף גם עם מברשת ומיים. כשניסיתי להסביר למנהלת במרפאה את המצב כיבלתי יחס מזלזל ביותר (מה אתה רוצה מימני...) . אי עמידה מוחלטת בהנחיות הבסיסיות של משרד הבריאות מצביע על המצב המופקר בתחום . השיננית גם החזיקה לא נכון את המכשיר והוא חרט את השיניים פעמים רבות לא עם המברשת אלה עם בסיס ברזל שלו. האם החששות שלי מוצדקות.

הייתי מפנה את השאלה לדר. נוימן מפורום רפואת שיניים באתר זה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית