כתר זמני שנפל לי מהפה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/01/2017 | 08:01 | מאת: יעל

נפל לי הכתר הזמני האם זה חשוב להשיב בדחיפות כי יש לי תור במילא תחילת שבוע הבא?

עלול להתרחש שינוי במיקום השן,אך ההסתברות לכך נמוכה,אם יש באפשרותך להגיע להדבקה תוך 24-48 שעות,רצוי. דר. צביקה רוזנבלום

18/01/2017 | 10:38 | מאת: יעל

ואם אלך רק בתחילת שבוע הבא שיש לי תור במילא , כמה ימים יכול לקרות משהו , ומשתדלת לאכול בצד השני שלא יישבר חלילה.

יש מקרים בהם יש תזוזה תוך 24 שעות.זה לא קשור לאוכל, דר. צביקה רוזנבלום

18/01/2017 | 20:44 | מאת: יעל

ואם במקרה תהיה תזוזה מקווה שלא מה עושים , עדיין לא לקחו מדידות לכתר הקבוע.

הרופא יצטרך להתיחס,כל מקרה לגופו, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית