בעיות במידות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/01/2016 | 02:25 | מאת: שירה

שלום אני בתהליך לכתר קבוע בפה. עברתי את המידות שלחו למעבדה בדקו את כיפת המתכת מדדו ונראה בסדר שלחו שוב עם בחירת הצבע ואתמול בתור ששוב מדדו בכתר עם הצבע מה שלא ניסו הכתר ממש לא יושב טוב צילמו לראות אם יש בעיה שפספסו והכל תקין נתנו הוראות חדשות אם שינוי המתכת השאלה מה עושים במקרה כזה שינויים בכתר עם הצבע , מורידים את הצבע ואז עודים שינויים במתכת או כתר חדש כי כתבו או שינויים או כתר חדש פשוט מה נהוג והגיוני יותר לעשות?

בוקר טוב, כל מקרה לגופו. את לא צריכה להיות מודאגת,אלא לסמוך על הרופא.אני משער שכשהתוצאה תהיה משביעת רצון,ידביק לך את הכתר הקבוע, שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

15/01/2016 | 11:52 | מאת: שירה

אני בטוחה שבסוף יסתדר אבל מה בדרך כלל עושים במיוחד שזה כבר לא רק כיפת המתכת אלא הכתר עם הצבע שחזר כבר כי בדרך כלל הבעיה נעשית ורואים במדידת המתכת ולא בשלב שכבר חוזר אחרי בחירת הצבע.

מנהל פורום חרדה דנטלית