בקשר להודעה קודמת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

26/12/2015 | 18:46 | מאת: אני

הוספתי לך הודעה בקשר להרגל שכמו שחיקת שיניים אני ממש מנסה להשים אצבע זה לא כל כל עוזר אני ממש מרגישה שבא לי לעשות שוב את התנועה האם הסד לילה יעזור במקרה שכזה ?

במקרה זה יתכן ויעזור סד לילה רך בלסת התחתונה,(בכפוף לבדיקת הרופא המטפל ולשיקול דעתו),שתוכלי להשתמש בו גם בחלק מהזמן בשעות היום... אי הנוחות הצפויה ממנו היא מינימלית. דר. צביקה רוזנבלום

27/12/2015 | 17:09 | מאת: אני

שיניים עליונו מטופלו. אני מפעילה לחץ עם הניב התחתונה והשיניים התחתונות כלפי העליונות שיש באחת הקטנות מלמעלה בצד חריץ כזה או רווח שהניב מלמטה יכול להכנס וכך אני עושה תנועות לא נכונות יש לי הרגשה שבא לי לשבור אותם

מנהל פורום חרדה דנטלית